Alla Produkter >> 3-fas belysning CoB-LED 30W – Lunar – Kvalitetslampa för 3-fasskena

CoB-LED 30W – Lunar – Kvalitetslampa för 3-fasskena

Med en modern CoB-LED är Lunar en av de bättre lamporna vi har i vårt sortiment. Den har mycket goda ljusegenskaper. Lampan använder ett av marknadens senaste LED-chip från Philips (LUXEON). Tekniken baseras på CoB (Chip on Board). Vilken fungerar som en modul med hela 30W effekt.

 

Fördelen med dessa CoB-LED-chip är att  värmeavledningsförmågan är mycket god. Även den inbyggda (utbytbara) transformatorn är utvecklad av Philips. Kvalitet från början till slut. Vi lämnar hela 3 års garanti på denna kvalitets CoB-LED från Philips. Om du är osäker på att denna lampa är så bra som vi hävdar, kontakta oss gärna så ger vi er en kostnadsfri demonstration.

 

CoB-LED – Den moderna lysdioden

Den nya CoB-tekniken gör att man med bibehållen kvalitet kan minska både på vikt och dimension. Lampans stilrena design och högkvalitativa finish gör att den passar perfekt i dagens moderna butiker. CoB-LED, dioder har mycket goda ljusegenskaper och denna LED-lampa för 3-fasskenor ger en väldigt bra belysning. Du kommer bli förvånad över hur en så pass liten lampa kan lysa så mycket.

 

Ljusegenskaperna är mycket goda. Effekten om 30W motsvarar 50W metallhalogen. Ljuset är starkare än en 200W glödlampa eller 130W rörstavshalogenlampa.

 

Färgåtergivningen är mycket hög, Ra<90 och lampan har en blandning mellan neutral- och kallvitt ljus för perfekt ljusbalans.