Ledlights Gislaved AB, återförsäljare av småländsk LED-belysning

Mitt inne i de småländska skogarna, i Gislaved har vi vårt huvudkontor. Företaget grundades 2004 och sedan 2007 är vi specialiserade mot LED-belysning och lampor.

Återförsäljare av LED-belysning

Vi arbetar idag som återförsäljare av LED-belysning och har ett unikt sortiment med kvalitetslysdioder från ledande tillverkare som CREE, Sharp och Philips. Den höga kvaliteten på våra lysdioder (och drivdon, transformatorer) gör att vi kan lämna 3 års garanti på våra CoB-dioder.

Familjeägd återförsäljare med personlig kontakt

Ledlights Gislaved AB är ett familjeägt bolag och för oss är den personliga relationen med kunder mycket viktig. Gislaved ligger i samma region som Gnosjö med dess berömda gnosjöanda, som är ett kännetecken för driftighet och småföretagande.

Vi bygger därför en personlig relation med våra kunder, hos oss på Ledlights Gislaved AB, får ni alltid en personlig kontakt som känner ert företag. Om ni skulle få problem är det bara att ringa er kontaktperson och han/hon hjälper er snabbt med ert ärende.

Nära samarbete med både leverantörer och kunder ger oss en unik möjlighet att snabbt anpassa produkter efter kunders krav och specifikationer. Vi är medvetna om att LED-belysning för många är en helt ny typ av lampa och därför krävs ofta en mer djupgående demonstration av produkten. Hos oss på Ledlights Gislaved AB kan ni alltid boka in ett möte och vi demonstrerar produkterna för er. Vi har även ett demo-sortiment. Ni kan få låna produkter av oss hänga upp dem i er butikslokal och i lugn och ro utvärdera belysningen på plats. För oss är det mycket viktigt att kunderna känner sig nöjda.

Utöver demo-produkter hjälper vi er även med förslag på belysning och givetvis får ni en LCC-kalkyl, analys av oss (livscykelanalys), där belysningen utvärderas under hela sin livslängd och visar på för- och nackdelar.

Om ni har fler frågor är ni välkomna att kontakta oss på Ledlights Gislaved AB

Med Vänlig Hälsning
Ledlights Gislaved AB namn
Håkan Hultgren, VD

Comments are closed.