Referenser

Osäkerheten kring LED-belysning kan många gånger vara stor. Kan LED-lampor  verkligen vara något för oss och sparar vi verkligen något på att byta ut våra halogenlampor till LED-belysning?

Vi kommer på denna sidan presentera olika referenser och projekt där vi varit delaktiga och hoppas er osäkerhet därigenom kan minska något. Kontakta gärna oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er. Klicka gärna på respektive bild eller rubrik nedan för att läsa mer om våra olika projekt, referenser.

wulkan
formteknik

Flexibel belysningsskena – ljuslist

Hos Wulkan i Anderstorp byttes den gamla skyltbelysningen ut mot en flexibel ljuslist. För att förstärka logotypen valdes en mycket ljusstark flexibel ljuslist med kallvitt ljus, 6000K. Läs vidare…

Strålkastare samt indirekt belysning

Formteknik i Gislaved hade en gammal belysning med halogenlampor, otillgänlgligt placerad högt upp på en fasad var det omfattande arbete att byta halogenlamporna.  Efter byte till LED-fasadbelysning och ljuslist sparas åtskilliga arbetstimmar per år. Läs vidare…

önska-butiksbelysning

Butiksbelysning glas- och porslinsbutik

Att ersätta gamla halogenlampor och metallhalogen i en butikslokal ger dels en bättre butiksmiljö och dels ett klarare ljus. Återbetalningstiden för belysningen är mycket kort och redan efter två år är kostnaden för belysningen återbetald.
Läs vidare…

Content

 

 

 

Comments are closed.